Lifestyle - Moda i ljepota

Šta boja odjeće govori o vama?

Vaš modni stil, a samim tim i boja koja dominira u vašem ormaru govori puno vama.

CRVENA - ovo je boja  ljubavi i romantike. Osoba koja nosi odjeću crvene boje strastveno prilazi svim ciljevima u životu. Upravo zbog toga osobe koje vole ovu boju imaju izražene liderske osobine, pune su snage, brzo odlučuju, a krasi ih i veoma izražena seksualna energija. Crvena je boja snage i dominacije.

CRNA - ovo je boja koja svima pristaje, laka za kombinovanje sa svim ostalim bojama i ovo je boja autoriteta. Osobe koje nose crno daju onima oko sebe utisak da su moćni, ali i kompetitivni. Ova boja ističe jednostavnost osobe.

PLAVA - boja mora i neba. Smatra se bojom jedinstvenosti, usklaÄ‘enosti, ali i odvažnosti i pouzdanosti. Ovu boju najčešÄ‡e vole mirne i odane osobe koje su dobri partneri i prijatelji. Plava kombinacija odjeće smatra se idealnom kada se ide na razgovor za posao.

ZELENA - ovo je simbol velikodušnosti, sreće i imućnosti. Ističe mladolikost, a simboliše plodnost.

LJUBIÄŒASTA - ukoliko je ovo vaša omiljena boja, onda treba da znate da nju vole i nose kreativne osobe. Ukoliko želite nekoga da inspirišete, onda psiholozi savjetuju da se obučete u neku od nijansi ove boje. Mnogi je vole, ali mnogi je i ne vole. Oni koji su joj naklonjeni smatraju se samouvjerenim pojedincima koji ne brinu mnogo za tuÄ‘e mišljenje. Ljubičasta se smatra i kraljevskom bojom i simbol je bogatstva.

BELA - ova boja označava jednostavnost i nevinost. Ona takođe daje utisak o osobi koja je nosi da ona voli da se osjeća sigurnom u svim aspektima života. Nju vole da nose klasični individualci.

ŽUTA - kada je obučete sigurno će vas svi primjetiti, tako da se žuta smatra bojom isticanja u gomili. Osobe koje vole da je ponesu žele da pokažu da se razlikuju od drugih.

BRAON - zemljanu boju nose osobe za koje se smatra da imaju veoma izraženu unutrašnju dubinu i duboko promišljanje. Osobe koje je često nose imaju stabilno ponašanje, neretko su bogate i drže do tradicije.

Zanima vas i ovo?