Cooltura - Muzika

Example LIVE na glavnoj bini Sea Dance festivala

Glavna bina Sea Dance festivala u srijedu, 16. jula ugostiće omiljeni X-Bass program Exita, koji se realizuje u saradnji sa čuvenim UKF-om. Zvijezda drugog dana Sea Dance festivala biće ni manje ni više nego EXAMPLE live!

Elliot John Gleave aka EXAMPLE, tekstopisac, pjevač i reper, jedan je od najpopularnijih izvoÄ‘ača britanske scene, ali i jedan od rijetkih elektronskih producenata koji rasprodaje muzičke arene! Njegov planetarni hit „Changed the way you kiss me“ obilježio je 2011. godinu, kada je osvojio mnogobrojne svjetske top liste. Od tada je Example redovan gost najvećih svjetskih festivala!

Elliot će predstaviti publici Sea Dance festivala svoj energični nastup o kome će se sigurno pričati, ali i njegov peti studijski album „Live Life Living“ koji izlazi u junu ove godine, te će publika na plaži Jaz imati priliku da meÄ‘u prvima na svetu čuje novi album uživo.

Sea Dance festival biće održan od 15. do 17. jula 2014. na plaži Jaz u Budvi i predstaviće savršen završetak osmodnevne EXIT AVANTURE koja, povodom 15. izdanja EXITa, otpočinje 11. juna na ROCK@EXIT festivalu na Petrovaradinskoj tvrÄ‘avi, nastavlja se na istom mjestu 10-13. jula na EXIT festivalu, nakon čega se ljetna žurka seli na Jadransku obalu. Do sada najavljeni izvoÄ‘ači za Sea Dance festival su Jamiroquai i Example LIVE.

Zanima vas i ovo?