Mahala - Zanimljivosti

Horoskop otkriva kakve djevojke voli!

Na osnovu horskopskog znaka možete da otkrijete koje djevojke mu se sviđaju. Prema tome otkrijte koji je znak u horoskopu i saznajte kakve djevojke mu se sviđaju.

Ovan – voli ženstvene djevojke. TakoÄ‘er mu je jako bitno da djevojka može komunicirati sa muškim društvom.

Bik – ovom horoskopskom znaku jako je bitno da djevojka ima stila. TakoÄ‘er vole žene koje su marljive i koje ih nikada neće pokušavati napraviti ljubomornim.

Blizanci – vole žene koje će se uvijek truditi da ih iznova iznenade. TakoÄ‘er jako im je bitno da žena ima smisao za humor i da je pozitivna.

Rak – vole žene koje cijene porodični život. Najlakše ćete ga zadovoljiti ako pokažete da cijenite svoju porodicu. Vole žene koje znaju raspologati sa novcem.

Lav – zanimaju ih žene koje mogu da razumiju njegovu strast za uspjehom u životu. Jako mu je bitno da mu žena njegovog života uvijek laska i ohrabruje ga.

Djevica – vole žene koje će u svakoj situaciji pokazati razumjevanje za njihov intelekt. Jako im je bitno da je žena strpljiva i da je privržena.

Vaga – prije svega jako im je bitno da djevojka sa kojom se zabavljaju ima fizičku ljepotu, pa tek nakon toga traže druge vrline kod nje. Vole talentovane djevojke koje znaju da šarmiraju svakoga sa kim se naÄ‘u u društvu.

Škorpija – kod partnerice cijene vjernost. TakoÄ‘er jako im je bitno da djevojka sa kojom su u vezi voli seks. Jako im je stao do novca, pa tako i djevojke koje im se sviÄ‘aju uglavnom trebaju da imaju dosta novca.

Strijelac – vole djevojke koje na život gledaju sa vedrije strane. Jako mu je bitna sloboda i povjerenje.

Jarac – voli ambiciozne žene koje vole isto tako ambiciozne muškarce. Jako im je bitno kako se njihova djevojka ponaša u društvu.

Vodenjak – vole starije i iskusnije žene koje imaju razumjevanja za njegova česta sanjarenje i sklonost ka tišini. Ne vole pritisak.

Ribe – vole osobe koje se bez mnogo muke znaju snaći sa raznim nevoljama u životu. Vole samopouzdane ljude, jer su i sami takvi.

Zanima vas i ovo?