Lifestyle - Moda i ljepota

Ne bacajte novac. Samo ovih 12 stvari treba da imate u ormaru

U modi je svakoga dana nešto novo i „svaka žena mora to imati“. Da, postoje stvari koje svaka žena mora da ima, ali ne mora na to da potroši brdo novca. U ormaru vam je potrebno samo ovih 12 stvari.

1) KAPUT - Da, napolju je sve toplije i toplije, ali kaput bi uvijek trebalo da imate. Kaput sa kaišom i dva reda dugmića (za hladnije dane duplo zaključavanje, a za toplije samo jedan red) savršen ja za skoro sve prilike.

2) MAJICA SA V IZREZOM - Nikad nećete pogrešiti ako kupite sivu, bijelu ili crnu majicu sa V izrezom. Ovaj komad odejće je neophodan i može da se upari skoro sa svim drugim stvarima.

3) TAŠNA ZA SVE PRILIKE - Da ne biste stalno prebacivali stvari iz jedne tašne u drugu i da ne biste za svaku priliku (posao, restoran, putovanje) mijenjali tašnu, kupite jednu poveću u boji koja se može lijepo uklopiti sa skoro svim vašim stvarima.

4) ISPRANA TEKSAS KOŠULJA - Za opuštena druženja treba da imate jedan ovakav komad odjeće. Isprana teksas košulja može da se nosi i uvučena u pantalone i tako da slobodno pada, u zavisnosti od toga kako vam se više dopada.

5) CIPELE NA ŠTIKLU NEUTRALNE BOJE - Cipele na štiklu u boji kože učiniće da vam noge izgledaju duže, a savršeno pristaju i uz haljine, suknje, pantalone i farmerice.

6) UNIKATNI PRIVEZAK - Kada kupujete ogrlicu, birajte ogrlicu koja na sebi ima unikatni privezak ili neki simbol koji vama nešto znači ili ima vaše inicijale. Tako će taj privezak postati obilježje vas i vašeg stila.

7) FARMERICE - Farmerice bi trebalo da posjeduje svaka žena. Kupite jedne poluisprane farmerice koje lijepo prate liniju vaših nogu i koje vam lijepo stoje u predijelu zadnjice.

8) METALIK SANDALE - Metalik se slaže apsolutno sa svim što imate u ormaru, pa su metalik sandale siguran ulog. Jedne sandale, a bezbroj mogućnosti.

9) HALJINA NA ZAKOPÄŒAVANJE - Izgleda i lijepo i profesionalno, pa je ova poduža košulja (koja se može nazvati i haljinom) idealna za poslovne žene. Kupite neku koja prati liniju vašeg tijela i koju je lako obući, a u kojoj se opet osećate veoma ženstveno.

10) PILOTSKE NAOÄŒARE - Bilo sunca ili ne, ove naočare uvijek morate imati pri ruci. Kupite naočare u boji koja vam najbolje stoji i koja se slaže sa većinom vaše ljetnje odjeće.

11) MALA TORBA - Umjesto da stalno teglite ogromnu torbu, najpotrebnije stvari prebacite u malu torbu koju sa sobom možete poneti na večeru ili u izlazak. 

12) PLISIRANA SUKNJA - Å½enstvena i laka, plisirana suknja je savršena za proljeće. Kupite jednu maksi suknju ili jednu do ispod koljena ako ne volite preduge. Bilo kako bilo, ona se može kombinovati sa mnogo stvari svakog proljeća.

Zanima vas i ovo?