Lifestyle - Moda i ljepota

Budite neodoljive: 5 jednostavnih trikova

Nosite crveno - Crvena je bolja ljubavi i stasti, a dokazano je i da se muškarci osećaju bolje kada je pored njih žena u crvenom. Zato napunite ormar zanimljivim crvenim stvarčicama i nema šanse da ostanete neprimjećeni.

Smiješite se - Svi volimo da vidimo nasmijane i pozitivne osobe. Ovo posebno važi za muškarce, koji obožavaju nasmijane i vesele djevojke. Sem što mu na taj način šaljete signal da ste opušteni, sigurno će pomisliti i da će se u vašem društvu uvijek dobro zabaviti.

Vodite računa o kosi - Momci vole da vide djevojku sa divnom i čistom kosom. Duga kosa koja leprša na vjetru neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Isto važi i za kraće fruzure, potrudite se da uvijek bude uredno stilizovana i čista.

Zavedite ga mirisom - Uvijek ostavljajte za sobom božanstveni mirsni trag! Muškarci vole da osete nježne parfeme na pripadnicama ljepšeg pola koji prosto opijaju. Prije svakog nanošenja vodite računa da ne preterate. ÄŒak i najskuplji i najfiniji parfemi mogu neugodno mirisati u velikim količinama.

Umereni ruž - Kao što smo napisali za parfeme, slično pravilo važi i za ruževe. Skroz je ok nanijeti ih u malim slojevima i preporučujemo svijetlije ruževe. Statistika pokazuje da muškarce privlače neutralne boje. Dok crveni ruž djeluje seksi na fotografijama, nijedan muškarac neće biti oduševljen da poljubi djevojku sa crvenim karminom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zanima vas i ovo?