Cooltura - Film/TV

Predstavljena glumačka ekipa nove "Zone Zamfirove"

Performans koji predstavlja neku vrstu pozorišnog trejlera nastavka filma "Zona Zamfirova", koji režira Jug Radivojević, okupio je oko 500 gledalaca na obali Vlasinskog jezera kojima je predstavljena kompletna ekipa koja će raditi na filmu “Vrati se Zone”.

- Vrati se Zone” je ljubavni film u kome ljubav pobjeÄ‘uje, jer ljubav uvek pobjeÄ‘uje i ljubav uvijek treba da pobjeÄ‘uje! „Vrati se Zone” je film za veliki povratak u bioskope i još veći povratak emocijama! „Vrati se Zone” je film za onaj bolji, ljepši i srećniji dio svakog od nas koji, i pored svega, vjeruje da život ima srećan kraj - kaže reditelj Radivojević.

Kako je najavljeno snimanje je zakazano za početak naredne godine, a premijera bi trebalo da bude u novembru 2015. godine. Glavne uloge na filmu pripale su mladim glumcima, pa će tako prelijepu Zonu Zamfirovu glumiti Brankica Sebastijanović, dok će zavodljivog kujundžiju Maneta igrati Milan Vasić.

Kao majka Manetova Jevda pojaviće se Ljiljana Dragutinović, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić.

Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić. Pojaviće se i novi likovi: predvode ih Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Jordana igra Milorad Mandić Manda, Persu Vesna Trivalić, dok Kalinu igra gošÄ‡a iz Hrvatske, Sementa Rajhard.

Romantičnu melodramu sa elementima komedije o dogodovštinama kroz koje su prošli Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak režiraće Jug Radivojević, a premijera se očekuje u novembru 2015. godine.

Kuriozitet je da će zahvaljujući Manetu i Zoni u Srbiji nastati novi grad - Zone Grad, koji je počeo da se gradi u februrau ove godine. To je vjerna replika srpskog grada s početka 20. veka, koji će posle snimanja nastaviti svoj život i postati pravi, novi grad sa svim sadržajima potrebnim za cijelodnevni i cijelogodišnji boravak njegovih stanovnika i posjetilaca.

Zanima vas i ovo?