Lifestyle - Moda i ljepota

"GAME OF THRONES" kao inspiracija za vašu ORIGINALNU frizuru

Sve što vam je potrebno jeste malo vremena, malo veštine, nekoliko gumica za kosu, i vaša originalna frizura je gotova! 

Najpre, nanesite na kosu neko sredstvo za oblikovanje koje obično koristite kako bi vaša frizura bila postojanija. Potom, od prednjih pramenova ispletite dve tanke pletenice koje ćete zakačiti pozadi. A pre nego što ih zakačite, možete ih prstima malo "razdvojiti" kako bi bile punije i ležernije.

Sledeći korak je da sa obe strane ispletete tzv. "riblja kost" pletenice, kao na slici.

One treba da budu malo deblje i da budu pozicionirane ispod onih tanjih pletenica koje ste najpre isplele. Kada završite, zavežite gumicom pletenice na krajevima. A kada ispletete obe deblje pletenice, spojite ih sve četiri i vežite gumicom. 

Na kraju, pramen kose obavijte oko gumice, kako se ne bi videla, a vaša frizura samim tim bila lepša. Ukoliko želite da svoju frizuru zaista učinite verodostojnom serije "Game of Thrones", dodajte joj zanimljiv ukras koji će odgovarati celoj "priči". Što, naravno, nije obavezno.

Osim toga, krajeve kose možete blago uviti kako biste dobile ležernu frizuru koja će biti savršena za sve prilike. Nosite je preko dana, na posao, ali i uveče, kada izlazite u grad. Originalno i efektno, zar ne?

 

Zanima vas i ovo?