Aktuelno - Regija

Regija Sandžak kao jedan od najvećih turističkih potencijala Srbije (VIDEO)

Poljski par Malvina i Mihael Kolatek opisuje svoj boravak u Srbiji, koji je za rezultat dao jedan od najlepših snimaka Srbije koji je ikada urađen.

"Tih 14 dana koje smo proveli u Srbiji, kao da smo bili u drugom svetu. U svetu u kojem su glavne uloge tumačili ljudi koje smo upoznavali na svakom koraku dok smo radili na videu. Onu su nam dali nešto zaista dragoceno, pravi poklon - dozu iskrene, prave emocije", ističe ovaj poljski par.

Ovaj par avanturista godinama obilazi svet i pravi video snimke i fotografije od kojih zastaje dah, a nedavno su rešili da posete i Srbiju. Proveli su dve nedelje putujući - a obišli su pored mnogih drugih mesta u Srbijii i regiju Sandžak zabeleževši prizore toliko lepe da je teško poverovati da nam se takva lepota sve vreme nalazi pred nosem, a da je mnogi od nas ne vide.

Ali, ono što je ostavilo još veći utisak na Malvinu i Mihaela je možda upravo detalj koji mi sami najviše zanemarujemo...

"Otvorili su nam svoja topla srca, ne očekujući ništa za uzvrat. Jedna stvar je sigurna kad je ova zemlja u pitanju - ne možete da poreknete koliko je Srbija autentična. I nadamo se da će tako i ostati koliko god je to moguće", smatraju oni.

Ovako izgleda Srbija kroz objektiv ovog para:

Zanima vas i ovo?