Aktuelno - Vijesti

LC Waikiki uskoro otvara prodavnicu u Novom Pazaru

Poznata turska modna marka LC Waikiki uskoro će otvoriti svoju prodavnicu u Novom Pazaru, najavljeno je iz te kompanije.

Otvaranje prodajnog prostora muške, ženske i dječje odjeće, kao i drugih artikala, najavljuje se za početak marta mjeseca u novoj zgradi na početku ulice Avnoja.

Od ranije Novopazarcima dobro poznata LC Waikiki će biti prva prestižna turska tekstilna firma koja će otvoriti prodajno mjesto u Sandžaku. U užoj Srbiji LC Waikiki je u prethodne dvije godine otvorio više od deset prodavnica.

Ovaj modni brend primamljiv je za sve slojeve društva, izdvaja se sa specifičnom odjećom i niskim cijenama. 

LC Waikiki osnovan je u Francuskoj 1985. godine, a od 1997. godine nastavlja poslovanje kao turski brand pod okriljem LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Š. Uz filozofiju kompanije da „svako zaslužuje da se dobro obuče“, LC Waikiki omogućava ljudima da uživaju u modernoj odjeći koja je dostupna svima po povoljnim cijenama. Rast kompanije LC Waikiki je konstantan tokom 20 godina, kako na domaćim tako i na međunarodnim tržištama. Kao lider u oblasti „Ready-to-wear“ industrije, LC Waikiki trenutno nudi svoje proizvode u preko 600 prodavnica, sa 30,000 zaposlenih u 28 zemalja širom svijeta

Objekat LC Waikiki prepoznatljiv je po jedinstvenom vizuelnom identitetu, prijatnoj i toploj atmosferi i pristupačnoj organizaciji prodaje koja omogućava kupcima da lako i brzo pronađu sve što im je potrebno!

Zanima vas i ovo?