Lifestyle - Putovanja

Za putovanje u stilu Džejmsa Bonda 600.000 evra

Dvadesetjednodnevni aranžman za dvoje, u koji su uključeni luksuzni hoteli i restorani, privatni avioni, sportski automobili, čuvene kockarnice i jahte, košta "skromnih" 490.100 funti (oko 580.000 evra).

Turistička veb stranica VeryFirstTo.com, koja nudi ovakvo putovanje, nada se velikom odjeku među "mnogobrojnim fanovima Džejmsa Bonda".

Putovanje, koje započinje u Londonu, vodi parove u Monte Karlo, Veneciju i Istanbul, a zatim još dalje u Indiju i Tajland, odnosno na sva mjesta na kojima su snimani filmovi o najčuvenijem filmskom špijunu.

Avantura se završava na Jamajci na imanju "Zlatno oko" (Goldeneye), danas luksuznom hotelu, gde je autor i bivši britanski agent Ian Fleming napisao neke od svojih romana o Džejmsu Bondu.

"Parovi koji budu uplatili putovanje imaće priliku da tokom 21 dan dožive uzbudljivu Bondovu avanturu koja će ih odvesti u sedam zemalja u kojima su snimani mnogi od poznatih filmova", navodi se u saopštenju VeryFirstTo.com.

"Proputovaće zemaljsku kuglu privatnim avionima, kockati se u kazinima, ispijati martinije, iskusiti vožnju gliserima, jahtama, tuk-tukom i naravno automobilima kao što su 'ferari' i 'aston martin'", ističe se u saopštenju.

 

 

Izvor: mondo.rs

Zanima vas i ovo?