Cooltura - Muzika

Stromae dio EXIT avanture

Paul Van Haver, poznatiji kao Stromae, nastupiće 10. jula na EXIT festivalu!

Stromae je vlasnik hitova "Alors On Danse""Papaoutai" i "Formidable", koji svoju muziku dovodi na Petrovaradinsku tvrÄ‘avu 10. jula.

Onog momenta kada je pjesma "Alors On Danse" puštena uživo u radijskom programu, Stromae je postao ime koje se pamti. Za kratko vrijeme, spot za ovu pjesmu prestigao je brojku od 50 miliona pregleda na YouTube kanalu, dok je remiks ovog velikog hita uradio ni manje ni više nego Kanye West.

Sljedeća dva singla, "Papaoutai" i "Formidable", učvrstili su belgijskog muzičara na poziciji jednog od najtraženijih evropskih izvoÄ‘ača današnjice.

Direktno sa top lista, Stromae 10. jula dolazi na EXIT festival da pretvori Petrovaradinsku tvrÄ‘avu u veliki plesni podijum!

Petnaesto izdanje najboljeg evropskog festivala je u znaku velike osmodnevne EXIT avanture koja nas vodi na Rock@Exit festival 11. juna 2014. na Petrovaradinskoj tvrÄ‘avi u Novom Sadu, na EXIT festival, koji se na istom mjestu održava od 10. do 13. jula, kao i na Sea Dance festival od 15. do 17. jula na plaži Jaz, jednoj od najljepših plaža Jadrana.

Više informacija o festivalu i ulaznicama možete naći na zvaničnom sajtu Exit festivala.

Zanima vas i ovo?