Cooltura - Muzika

Letu Štuke se vraćaju u Mikser

Ovoga puta slušamo najveće hitove u unplagged varijanti.

Jedan od najinteresantnijih rok/pop/punk sastava u regionu, Letu Štuke, priprema ovih dana sasvim nov, unplugged nastup, kroz koji će čuvene hitove fanovima predstaviti u sasvim drugačijem aranžmanu.

Ove nesvakidašnje koncerte, koji će se realizovati širom regiona, bend će raditi zajedno sa specijalnim gostima. Prvi unplugged nastup sastava Letu Štuke biće održan se u Mikser House-u, u subotu, 10. maja 2014.

Karte za koncert su za prvih 300 fanova, dostupne po promotivnoj cijeni od 800 dinara na prodajnim mjestima Eventima.

Podsjećamo, grupa Letu Štuke se proslavila već svojim prvencem „Letu štuke“, sa kog su se posebno izdvojili hitovi „Mjesto za dvoje"„Šutiš“„Minimalizam“, kao i duet sa Darkom Rundekom „Sunce“, nakon čega je usljedio jednako uspješan drugi CD „Proteini i ugljikohidrati" (2008) sa singlovima „Tesla“, „Paranoja“„Belladonna“„Psiho“.

Letu Štuke su već nastupali u Mikser House-u u okviru prošlogodišnjeg festivala “Sarajevo, ljubavi moja” oduševivši beogradsku publiku.

Prvih 300 karata će biti u prodaji od utorka, 22. aprila, u pretprodaji po specijalnoj promotivnoj cijeni od 800 dinara. Ulaznice se mogu kupiti u Mikser Houseu (Karađorđeva 46, Beograd), kao i na ostalim prodajnim mjestima Evetima.

Zanima vas i ovo?