Mahala - Dokolica

''Idiot koji je Å¡utnut u glavu'' mogao bi zaraditi ozbiljan novac

ÄŒini se da bi to mogao biti recept za uspjeh u slučaju Jareda Franka, 22-godišnjeg KanaÄ‘anina koji bi na račun svog YouTube videa mogao zaraditi velik novac, piše CBC.

Naime, Jared je navodno potpisao ugovor s tvrtkom Junkin Media, a CBC predviÄ‘a kako bi zahvaljujući ovom poslovnom potezu mogao zaraditi izmeÄ‘u 30 i 250 hiljada dolara. Naime, prema ugovoru trebao bi zaraditi izmeÄ‘u dva i 16 dolara za svakih 1000 pregleda na YouTubeu. 

Njegov video iz Perua dosad je pogledalo preko 24 miliona ljudi, a Jared je postao poznat kao "Idiot koji je šutnut u glavu". Mnogi su pokušali odgonetnuti radi li se o pravom videu ili namještaljci, a neki pak tvrde da mu je strojovoÄ‘a spasio život šutnuvši ga u glavu.

"Više me šokiralo nego zaboljelo", rekao je Frank koji uvjerava gledatelje da je snimka prava i dodaje da je, za razliku od situacije na snimci, oprezan kad je riječ o poslovnim potezima vezanim za video: "Ljudi me već vide u negativnom svjetlu, kao 'idiota koji je šutnut u glavu', pa ne želim postati idiot koji je mislio da će zaraditi milijune i na kraju završio s 400 dolara".

Zanima vas i ovo?