Cooltura - Muzika

Marčelo nastupa na Summer Festu u Mostaru

Podsjetimo, za petak 27. 6. su najavljeni bendovi Elemental, Brkovi te Bajaga i Instruktori, dok nas u subotu očekuju Edo Maajka, Jinxi i Partibrejkersi, muzičari koji već dugo vremena nisu nastupali u ovom gradu što će zasigurno probuditi veliki interes publike. 

Dodamo li ovome još i činjenicu da Bajaga sa svojim instruktorima ove godine obilježava čak 30 godina svog rada, baš kao i legendarni Partibrejkerski zabava je zagarantirana. 

Ono što iz organizacijskog tima poručuju jeste da će doći do promjene u prvobitno najavljenoj postavi izvoÄ‘ača zbog nemogućnosti dolaska benda Elemental. 

"Tako je, line-up za petak malo promjenjen, a radi se o tome da je bend Elemental nažalost spriječen doći na Festival. No, zato je naša publika dobila priliku čuti odličnog Marčela koji će se u petak 27. 6. na pozornici Mostar Summer Festa pridružiti Brkovima i Bajagi", poručili su organizatori. 

Podsjećamo, prije nekoliko dana je na njihovoj službenoj stranici www.mostarsummerfest.com objavljen i konkurs za volontere, a potvrđuju kako će na vrijeme biti poznate i pojedinosti o ulaznicama.

Zanima vas i ovo?