« Vrati se na bedem.rs

demBe

U centru Novog Pazara viđena djevojka poslije 23 sata

Kako nezvanično saznajemo, sinoć je u centru Novog Pazara u ulici “28 novembra” primijećena djevojka koja je bila u društvu još jedne djevojke u kasnim satima, tačnije u 23:16 sati. Ovaj vid inovacije u našem gradu nije ostao neprimijećen. Veliki broj očevidaca, mahom muške populacije, komentarisali su i zbunjeno gledali u ove dvije djevojke uz interne komentare i priče. Pored nekolicine prolaznika i nekoliko aktivnih „centraša“ djevojke su primijetili i „patrola momci“ koji su ih svojim autima različitih marki i modela pratili sve do njihovih kuća u kojima žive, ili privremeno tu borave, radi njihove bezbjednosti, da ih, slučajno, ne napadne čopor pasa lutalica, ili ne upadne prašina u oči.

ÄŒudna pojava je to i što su cure „nezahvalne“ i neće da odgovore na pitanja momcima koji im iz automobila postavljaju pitanja, ili traže broj telefona da im se naÄ‘u ako im nešto bude trebalo. Sve u svemu, jako čudna situacija i pojava u Novom Pazaru koja se jako rijetko viÄ‘a, ali prijeti da postane sve češÄ‡a pojava u ovom gradu.

 

Napomena:
Rubrika "demBe" je satirični dio portala Bedem.rs i objavljene vijesti su u većini slučajeva izmišljenje, a sve s ciljem stvaranja satirično-humorističkog sadržaja. Bilo kakva sličnost sa stvarnim događajem i osobama je slučajna.Osobe iz javnog života se mogu pojavljivati u nekim dijelovima portala, u većini slučajeva kao akteri događaja koji su izmišljeni. Rubrika "demBe" će koristiti izmišljene osobe i institucije u svojim pričama osim kada su javne ličnosti i prave institucije i same objekat satire. Sadržaj rubrike ne treba shvatati ozbiljno.

Zanima vas i ovo?