« Vrati se na bedem.rs

demBe

Primijećen automobil koji je stao na pješačkom prelazu

NOVI PAZAR, 25. mart 2014, (demBe) - Kako naši nezvanični izvori saznaju, danas je oko 14:30 sati primijećeno da je u ulici Stevana Nemanje u Novom Pazaru,  jedan automobil ustupio prvenstvo prolaza na pješačkom prelazu jednoj mlaÄ‘oj ženskoj osobi.

Zbog, za sada neutvrÄ‘enih razloga, vozač automobila je izgubio kontrolu nad vozilom i zaustavio svoj automobil prije pješačkog prelaza preko kojeg je djevojka nesmetano prošla. Pred nekoliko očevidaca koji su bili šokirani takvim gestom i ponašanjem u saobraćaju u Novom Pazaru.

Ovim su bili iznenaÄ‘eni i pripadnici saobraćajne policije u Novom Pazaru koji su nakon dojave o ovom „bahanalisanju“ u saobraćaju  odmah sazvali hitan sastanak na kome se kreirao model i strategija koja će jednom zauvijek uspješno stati na kraj ovakvom ponašanju u saobraćaju i izazivanju opšte opasnosti po vozače i eventualne probleme i kvarove na vozilima izazvanim kočenjem i to još na pješačkom prelazu.

 

Autor: Semir Kambović

Napomena:
Rubrika "demBe" je satirični dio portala Bedem.rs i objavljene vijesti su u većini slučajeva izmišljenje, a sve s ciljem stvaranja satirično-humorističkog sadržaja. Bilo kakva sličnost sa stvarnim događajem i osobama je slučajna.Osobe iz javnog života se mogu pojavljivati u nekim dijelovima portala, u većini slučajeva kao akteri događaja koji su izmišljeni. Rubrika "demBe" će koristiti izmišljene osobe i institucije u svojim pričama osim kada su javne ličnosti i prave institucije i same objekat satire. Sadržaj rubrike ne treba shvatati ozbiljno.

Zanima vas i ovo?