« Vrati se na bedem.rs

demBe

Pazarac dao žmigavac prilikom skretanja u krivinu

Danas je oko 20h u centru grada Novog Pazara nastala prava pometnja u saobraćaju,  jer je, kako nezvanično saznajemo, A.R. (32) vozeći automobil marke BMW, prilikom skretanja u krivinu, dao lijevi žmigavac.

-Izašao sam u grad da se malo prošetam kolima, i sve je bilo normalno, dok nije evo ovdje, na ovom mjestu ispred mene dečko samo odjednom upalio neko svjetlo sa lijeve strane auta. Ja sam mislio da se desio neki veliki kvar i da je to neki znak upozorenja da treba da izaÄ‘e iz auta i brzo sam počeo da mu sviram, ali on je zamakao u krivinu. Naravno da sam počeo ubrzavati, da bih ga stigao i upozorio ga, mislim da bi svako normalan to uradio da je bio na mom mjestu. Mi, Pazarci, smo poznati po solidarnosti.- rekao je zabrinuti vozač.

MeÄ‘utim, dok je hrabri E.D. pokušavao spasiti  A.R, u centru grada se stvorila nevjerovatno velika gužva, jer niko nije znao gdje i kako da skrene.

-Morali smo da intervenišemo i, nakon sat vremena, uspjeli smo da „procirkulišemo“ saobraćaj.  Osumnjičeni  A.R. je dao lijevi žmigavac i nadležni će ispitati da li je bio pod dejstvom alkohola, s obzirom da postoji osnovana sumnja i da je vozio prilagoÄ‘enom brzinom. – izjavio je saobraćajni policajac.

Ipak, postoje i očevici koji su izjavili da je on uzoran dečko koji je to sigurno učinio iz nehata.

- Znamo mi njega, uvijek  je normalno vozio ovuda, nit’ je vezao pojas, nit’ bi se parkirao van trotoara. Mora da mu se omaklo, jer je kvačica na nezgodnom mjestu i svakom može da se desi- izjavio je za demBe vlasnik obližnje pekare, koji je apelovao na autoškole da obuče polaznike kako da ne prave takve ili slične prekršaje, jer bi u suprotnom trebale izgubiti dozvolu za rad.

 

Autor: Ilda Koca

Napomena:
Rubrika "demBe" je satirični dio portala Bedem.rs i objavljene vijesti su u većini slučajeva izmišljenje, a sve s ciljem stvaranja satirično-humorističkog sadržaja. Bilo kakva sličnost sa stvarnim događajem i osobama je slučajna.Osobe iz javnog života se mogu pojavljivati u nekim dijelovima portala, u većini slučajeva kao akteri događaja koji su izmišljeni. Rubrika "demBe" će koristiti izmišljene osobe i institucije u svojim pričama osim kada su javne ličnosti i prave institucije i same objekat satire. Sadržaj rubrike ne treba shvatati ozbiljno.

Zanima vas i ovo?