« Vrati se na bedem.rs

demBe

Besplatne ulaznice za utakmice FK Novi Pazar

Uprava Fudbalskog kluba “Novi Pazar” je nakon utakmice 21. kola Jelen super lige Srbije odlučila da ulaznice za 22. kolo budu besplatne za sve ljubitelje fudbala u Novom Pazaru koji vole i bodre svoj klub uživo na Gradskom stadionu. Kako je na sjednici Upravnog odbora ovog superligaša odlučeno, na radost svih navijača i gledalaca karte će biti besplatne do kraja ove sezone za sva naredna kola koja se budu igrala na domaćem terenu.

Za utakmice na domaćem terenu koje se budu igrale u večernjim satima pod stadionskim osvjetljenjem tj. Reflektorima, koji su na samom početku drugog dijela polusezone izgraÄ‘eni i u potpunosti završeni i zasjali na ovom veleljepnom zdanju na Jošanici, najavljeno je da će gledaocima i navijačima biti besplatno podijeljena kafa i sjemenke na samom stadionu. Ovakva kreativna i nadasve jedinstvena ideja očarala i prijatno iznenadila sve ljubitelje fudbala u Novom Pazaru, a i u celoj Srbiji i regionu. Ovu ideju su podržali i pozdravili svi klubovi u Srbiji pa čak i u Evropi.

Da uprava kluba ovog superligaša misli na svoje navijače i „dvanaestog igrača“ publiku, najavila je još niz iznenaÄ‘enja ovog tipa za svoju vjernu publiku. Navijači su javno iskazali zahvalnost na prijatnom iznenaÄ‘enju od strane uprave kluba i najavili još veću posjećenost i kreativniju koreografiju na svim utakmicama svog omiljenog kluba.

 

Autor: S.K.

Napomena:
Rubrika "demBe" je satirični dio portala Bedem.rs i objavljene vijesti su u većini slučajeva izmišljenje, a sve s ciljem stvaranja satirično-humorističkog sadržaja. Bilo kakva sličnost sa stvarnim događajem i osobama je slučajna.Osobe iz javnog života se mogu pojavljivati u nekim dijelovima portala, u većini slučajeva kao akteri događaja koji su izmišljeni. Rubrika "demBe" će koristiti izmišljene osobe i institucije u svojim pričama osim kada su javne ličnosti i prave institucije i same objekat satire. Sadržaj rubrike ne treba shvatati ozbiljno.

Zanima vas i ovo?