« Vrati se na bedem.rs

demBe

Pazarac izveo suprugu u čaršiju

Sinoć je oko 21h u pješačkoj zoni u centru grada Novog Pazara viÄ‘en par  E.S. (36)  i A.S. (32), koji je , kako ekipa Dembe-a saznaje, u braku već punih devet godina.

Zainteresovala nas je činjenica da je ovaj bračni par šetao u kasnim satima, pa smo ih pitali otkuda ideja za tako nešto.

"Noćas su moji drugovi bili zauzeti, jedan je otišao u sportsku, dvojica igraju soni kod kuće, dok je ovaj moj najbolji burazer kojeg ovom prilikom pozdravljam (Bratkaa, šta uradiste na termin?!), morao da odspava posle fudbalskog termina. Meni se baš izlazilo u čaršiju, pošto nijedno veče ne volim da propustim, pa sam  pristao  da povedem ženu sa sobom. Nešto su mi i kola u kvaru, pa nismo mogli sa njima da prošetamo, ali dobro. Nadam se samo da joj se neće usladit, pa da će htjet'  ponovo. “- izjavio je E.S.

„Otkad sam se udala nisam provela ovako dobro veče. Svugdje me je vodio, prvo malo na trg, pa smo poslije prošli ovdje pored nekog novog drvenog spomenika i jeli smo doner kod Abija. Apelujem i na druge Pazarce da ovako ponekad izvedu svoje supruge, ipak one puno rade kod kuće i zaslužuju malo da prošetaju, al' naravno, bez pretjerivanja.“ –izjavila je za Dembe vidno uzbuÄ‘ena i sretna, A.S.

 

 

 

Napomena:
Rubrika "demBe" je satirični dio portala Bedem.rs i objavljene vijesti su u većini slučajeva izmišljenje, a sve s ciljem stvaranja satirično-humorističkog sadržaja. Bilo kakva sličnost sa stvarnim događajem i osobama je slučajna.Osobe iz javnog života se mogu pojavljivati u nekim dijelovima portala, u većini slučajeva kao akteri događaja koji su izmišljeni. Rubrika "demBe" će koristiti izmišljene osobe i institucije u svojim pričama osim kada su javne ličnosti i prave institucije i same objekat satire. Sadržaj rubrike ne treba shvatati ozbiljno.

Zanima vas i ovo?