Uslovi korištenja

Korištenjem bilo kog dijela Bedem.rs portala automatski prihvatate sva aktuelna pravila korištenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korištenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korištenjem portal Bedem.rs, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Bedem.rs zadržava pravo izmjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Portal Bedem.rs

Bedem.rs posjetiocima u dobroj namjeri osigurava korištenje sadržaja Bedem.rs portala. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje portala, ukoliko ne krše pravila korištenja. Bedem.rs portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na vanjske stranice. Bedem.rs sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost i Bedem.rs se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Pristup Bedem.rs portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Autorska prava

Bedem.rs polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kog dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Bedem.rs portala i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Bedem.rs, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je Bedem.rs povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Linkovi na druge web stranice

Bedem.rs se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje Bedem.rs koristite na sopstvenu odgovornost. Bedem.rs ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

YouTube

Bedem.rs objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima youtube.com. Video fajlovi koji su označeni kao "Related" postavljeni su po automatizmu Youtube softvera na koji Bedem.rs nema, niti može imati uticaja. Samim tim Bedem.rs nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.